søndag 14. oktober 2012

skogstur i høstsludd


I dag kom det første hvite nedbør, det lander dog fremdeles bare som vann på bakken, men gir løfter om at vinteren nærmer seg med stormskritt.

Litt sludd påvirker uansett ikke turlysten til en lalleglad mutt og en border-line collie og i dag hev jeg meg også med. Det er vel strengt tatt ikke fritt for at selv jeg har godt av å røre på meg litt innimellom, så jeg skal forsøke å bli flinkere til å være med fremover.

Tross elendige lysforhold og kun utrustet med et mobilkamera, synes jeg det var passende med en aldri så liten fotosession i løpet av turen. Det var jeg mer eller mindre alene om, men om mor vil, så blir det gjerne slik.


Og reven mutten og borderen lå under birkerot, bort ved lynget, bort ved lyngetMannen vet å posere, mens Luna og Nanuq synes det var akkurat passe meningsløst
Jeg forsøker å overtale de til å posere bare litt for fotografen
Først en alvorsprat med LunaSå et forsøk på å overtale NanuqMen det hele ble vel bare sånn passe..Fine bamsen vår


2 kommentarer:

  1. Sikke nogle smukke billeder - det var dejligt at være med jer på tur, og jeres hunde er slet ikke til at stå for :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg synes stort sett de er svært sjarmerende og veldig søte, men så er jeg jo ikke helt objektiv :)

      Slett