mandag 3. desember 2012

kjeeedeeeliiig


Det har vært et rikelig antall minusgrader de siste dager og kattene holder seg helst innendørs, varmt og godt, men så usigelig kjedelig. Vi våknet tidlig søndag morgen av Tobias som mjauet klagende, mens han forsøkte å få ut litt overskuddsenergi med å erte Missen.

Heldigvis har han en bror på sin egen størrelse og på slike kjedelige dager, benytter de gjerne anledningen til litt brødreslåssing. De to har et nært forhold og er ofte sammen. Innimellom ryker de i hop, men det hører til sjeldenhetene at det er særlig alvor over slåssingen, det bærer mest preg av lek og det er vanligvis lite klør involvert.


Deilig og varmt foran vedovnen, men de har ikke fått ut særlig energi hele dagen, så en liten lekeslåsskamp er oppe til vurdering
Det ble med tanken denne gangen


4 kommentarer:

 1. Det er godt at have en bror at hygge sig med, når vejret er så koldt, at man må blive indenfor :-) Vores katte er også inde det meste af tiden lige nu, det er iskoldt udenfor. Fuglene og de små egern synes, det er helt o.k ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er godt å være flere, det er helt sikkert :) Og de små utenfor synes nok det er bare fint at kattene helst trives inne :)

   Slett
 2. Jeg er HELT enig med guttaboys!
  Det er kjeeeeeeeeeeeeeeeeeedelig med innevær!

  *grynt*

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det tror jeg på!
   Kanskje dere skulle få litt av roen min på det området, så kunne jeg kanskje ha godt av en dose av deres virketrang :o)

   Slett