fredag 14. desember 2012

perfekt gave


I dag fant jeg hva som kunne vært en fabelaktig morsom gave til min kjære danske samboer! Ihvertfall etter min vurdering, og det er jo den som teller, siden den nevnte kjære ikke er veldig raus med gaveønskene i år. For under min hvileløse vandring i butikkene, kom jeg plutselig over denne t-skjorten.Dessverre var det bare størrelser som ikke passer til en Riktig Mand, så den fikk være igjen i butikken. Nuhvel, han som intet ønsker seg, kan jo overta min julegavebuff fra Finansforbundet?Og for de som ikke er kjent med norske humorprogram, t-skjorten er inspirert av NRK-serien Uti vår hage.2 kommentarer:

  1. Hihi, sikke en skøn video - og nu kan jeg bedre forstå 'Ka-me-lå-så' :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, ja jeg har ennå ikke helt forstått hva det betyr, men det er det vel ingen som gjør :D

      Slett