søndag 25. november 2012

kurs


Vår telefon og vårt internett ser nå endelig ut til å være helt tilbake, men fra forrige lørdag og godt ut i uken, var det helt eller delvis borte i lange perioder. Det er da man merker hvor (forskrekkende) mye man egentlig sitter og putler foran skjermen..

Denne uken var det igjen tid for en tur til hovedstaden sammen med gode kolleger, for modul fire av fem i kommunikasjonskurset vi tar i regi av jobben. Det er stadig vekk både slitsomt og lærerikt. Denne gangen ble vi videofilmet mens vi gjennomførte flere typer samtaler. Det er jo alltid noen gode og noen mindre gode overraskelser når man ser seg selv slik, men det er ingen tvil om at vi alle kan dra nytte av å se oss selv i speilet fra tid til annen. :)

Neste gang er det eksamen og selv om jeg tror vi alle skal klare oss gjennom det, så er det ingen tvil om at det vil øke spenningsnivået betraktelig.

Etter en lang reise- og kursdag er det hyggelig å komme sammen for en liten matbit.


2 kommentarer:

 1. Det var godt, at I har fået jeres internet igen. Man kan jo næsten blive stresset af at være afskåret fra omverdenen :-) Hvor er det spændende med dit kursus - pøj pøj med eksamen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff ja, jeg merker jo at jeg egentlig sitter altfor mye på nett, så kanskje er det noe godt ved å ikke kunne også :o)
   Takk! Det blir spennende å se hvordan det går, men uansett så har det vært et veldig kjekt kurs og en bonus å få hilse på så mange hyggelige kolleger fra rundt om i landet.

   Slett