søndag 18. november 2012

trettende uke og nettløs lørdag


Det har vært en trettende og slitsom uke på arbeid. Vi har nylig fått et nytt system og selv om jeg er litt over gjennomsnittet glad i å fifle med nye dataprogrammer, er det ingen tvil om at det også gir noen utfordinger, når flere titalls skadebehandlere skal sette seg inn i og beherske en ny og litt annerledes måte å arbeide på. Det har vært noen heftige uker, hvor telefonene har lyst rødt hele dagen og arbeidslistene har vokst oss over hodet. Det går seg til, det gjør jo alltid det, men det er ikke så mye energi igjen i hodet når man vender snuten hjemover på ettermiddagen.

Det er jo heller ikke så mye energi å hente ut av høsten, slik den er nå. Det er mørkt når jeg reiser på jobb og mørkt når jeg reiser hjem. I mellomtiden sitter jeg med nesen i skjermen bak persiennene. Det skal bli riktig godt når vinteren fester sitt grep og snøhvit natur lyser litt opp i mørket.

Så er det da også ekstra deilig å ha helg, få nyte det lille som er av dagslys. Så da burde det vel ikke være noe problem at nettet vårt var nede i hele går. Men det var en smule irriterende at jeg hadde tenkt å ta igjen for en bloggløs uke og så bare kunne benytte pc-en til noen runder med kabal :o)

Det er vel bare å innse, at jeg i den store sammenhengen, ikke har særlig mye å klage på!

2 kommentarer:

 1. November er en grå og lidt trist måned - det bliver dejligt, når vi sne til at lyse op! Pøj pøj med det nye program på jobbet! Du kan tro, jeg kender den slags - det er meget anstrengende.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er krevende når mye legges om slik, men heldigvis så pleier det jo å bli bra etterhvert, når alle bare blir vant til det nye :)
   Og jeg ser virkelig frem til at det blir skikkelig vinter!

   Slett