mandag 5. november 2012

snarvisitt til dalen


Siden jeg har et godt overskudd av feriedager til gode, har vi bevilget oss en liten høstferie denne uken. Vi har noen planer satt av i kalenderen og i dag tok vi en liten snarvisitt til ho mor og Hallvard på Gol. Michael skulle hente en ny/gammel snøskuffe til Tormod Traktor, så det ble noen få, men hyggelige timer hjemme hos mamma.De har trivelig besøk hver dag på fuglebrettet utenfor kjøkkenvinduetNøtteliten sonderer terrengetMen det er jo innenfor nettingen at godbitene finnes!Det er krevende å være på besøk hos svigermor!Winter wonderland på vei hjem over Golsfjellet

4 kommentarer:

 1. Uha ja, Michael har det hårdt hos svigermor :-) Mon det lille egern havde held med at komme ind bag trådnettet? Dejlige billeder, Irene, og sikke en masse sne! Rigtig god ferie!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Madame, det er godt med noen dager fri! Og ekornet er en liten smarting, den kommer seg inn til godsakene gjennom et større hull i nettingen :) Jeg må si at det fine snelandskapet over fjellet gjorde at jeg gleder meg til det blir riktig vinter her hos oss også!

   Slett
 2. Deilig med litt nye impulser og mammavibber :)
  Og de stolene der er helt himmelsk gode å sitte i. De har søster og co også!
  Hjellegjerde stoler right?

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig godt, det er altfor sjelden!
   Ikke sikker, men det kan sikkert stemme, det eneste jeg vet sikkert er at den er fra Bohus :)

   Slett