tirsdag 6. november 2012

tøff i pysjamas


Team Bamsemums går ute hele året, med tilgang til leskur, selvfølgelig. De bamser seg kraftig til, så kulden er så godt som aldri noe problem, selv med tyve blå. Det verste været er når det er kaldt og vått, slik som det har vært de siste dager. Knotten er blitt en voksen mann, så han fikk på seg en liten frakk i regnet forleden dag.


Frostmorgen4 kommentarer:

 1. Hor er han fin i sin nye, lune pyjamas :-) Dejligt at Team Bamsemums går ude og nyder liver hele året!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Madame :) Jeg må si jeg synes han er veldig søt. Ja, de er ikke noe liv for en hest å stå inne 16 timer i døgnet. Våre stortrives ihvertfall med å være ute.

   Slett
 2. Svar
  1. Haha ja, han synes jeg var litt teit da jeg tok det på, men senere tror jeg nok det var deilig å bli tørr :)

   Slett