fredag 9. november 2012

ut på tur


Siste dag i ferieuken og jeg ble invitert med på et lite stallbesøk hos Camilla og Maro, sammen med lille Daniel.


VelkomstkomiteenDet har vært en fin, mild dag med et lite snedryss i luften og vi benyttet anledningen til å gå en tur i de supre rideområdene rundt stallen. Flotte ridestier og jeg ble bare litt misunnelig.


Ridestiene er selvfølgelig skiltet på  passende vis.Hva gjør man så når man har en hest man gjerne vil få trent litt og en liten ny man ikke kan sette igjen hjemme? Joda, alt lar seg løse, bare man har snill hest og litt pågangsmot.Vel tilbake på stallen og lille Daniel holder på å våkne.Takk for turen!


5 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt at se hesten gå tur med sit menneske, der har barnevogn med, og velkomstkomiteen er af den dejligste slags :-)

  SvarSlett
 2. Jeg synes også godt om slike velkomstkomiteer :)
  Maro er en utrolig snill hest og har et helt spesielt bånd med sitt menneske, og jeg synes også det er veldig fint å se de slik sammen :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for turen, kjære Irenemor <3
  Og haha, jeg og Maro er jo like brede over rompa om dagen vi.. Gosj! *Trene trene*

  "Maro er en utrolig snill hest og har et helt spesielt bånd med sitt menneske, og jeg synes også det er veldig fint å se de slik sammen :)"
  For noen vakre ord! *Smelt*

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var en veldig trivelig tur, men vi trenger noen flere, for jeg føler at jeg skravlet hull i hodet på deg og vet ikke helt om du kom til orde i det hele tatt :p

   Og det er jo sant, det er liksom dere to <3

   Slett