søndag 4. november 2012

trett tiger


Det har vært en avslappende lørdagskveld, store deler av den har vært tilbragt i og rundt sofaen, sammen med brorparten av Pels&Poter

Det er sjelden vi har sofaen helt for oss selv her i huset, i kveld ble vi begunstiget med et besøk av Tigern, som hadde tatt et miljøskifte fra sin sedvanlige utkikksplass ved vinduet sitt i andre etasjeHorisontal yoga, øvelsen her demonstrert på gulv og sofa

Nei, nå får det holde med denne fotograferingen, jeg tar meg en liten lur
4 kommentarer:

 1. Åh, sikke nogle dejlige bileder, Irene - jeg kan slet ikke få nok af søde dyrebilleder og skal hilse fra Sofus og Miss Mis ... :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Madame, og i lige måde! Michael og jeg snakket akkurat om i dag hvor flotte bilder du tar. Han har forresten også gode minner fra Frilandsmuseet og vi vil nok forsøke å komme dit neste gang vi reiser sammen for å hilse på hans familie. :)
   Missen, Tigern, Balder og Tobias hilser tilbake! :)

   Slett
 2. Åh bloggen er oppe igjen! Jiipi!

  SvarSlett
  Svar
  1. Og jippi til din også! :)
   Fikk en god tur gjennom tankekvernen da vi mistet Freia og Felix og tenkte at man egentlig aldri kan ha tilstrekkelig mange bildeglimt for å minnes de kjæreste. Så da tenkte jeg at jeg vil forsøke å ta noen flere bilder, for det har jeg vært altfor dårlig til de siste par år.

   Slett